Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal

PINTILIE BROKER DE ASIGURARE SRL este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr. 11495 in registrul de evidenta al prelucratorilor de date cu caracter personal. Utilizatorul, furnizor al datelor personale benficiaza de prevederile legii nr. 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal, beneficiind de dreptul de a fi informat, de a avea acces si de a interveni asupra datelor, dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc, precum si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, Utilizatorul trebuie sa trimita o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de corespondenta Bucuresti, Str. Turturelelor Nr. 11A, etaj 3, modul 17-18, sector 3  sau la adresa de e-mail: contact@pint.ro.

Scopul principal al colectarii datelor este acela de a oferi cotatii de pret corecte pentru asigurarile solicitate. Utilizatorul este obligat  sa furnizeze datele solicitate, acestea fiind necesare pentru calcularea cotatiilor de tarife de asigurare. Refuzul utilizatorului de a furniza aceste date, determina imposibilitatea de a va oferi cotatiile de prêt si de a onora comanda plasata. Furnizarea in mod gresit a acestor date, din eroare sau din rea-vointa de catre Utilizator atrage dupa sine sanctiuni în conformitate cu prevederile legale, iar furnizorul lor se face responsabil de suportarea acestora.

De asemenea, noi vom colecta anumite informatii personale atunci cand:

  • te abonezi la unul din newsletterele noastre online
  • te inscrii la unul din concursurile noastre
  • raspunzi la sondajele sau chestionarele noastre
  • contactezi departamentul de relatii cu clientii cu o cerere, comentariu sau sugestie.


Este de asemenea posibil sa folosim aceste informatii pentru scopuri promotionale si de marketing. Daca acest proces are ca rezultat includerea ta in lista noastra de adrese de e-mail pentru scopuri de marketing, ai oricand posibilitatea sa ceri sa fii scos din aceasta lista, prin intermediul unui simplu click, optiunea fiind explicita si vizibila in toate comunicarile noastre de acest tip.

Desi luam masurile necesare pentru a proteja informatiile personale aflate in custodia si sub controlul nostru, este necesar sa intelegi ca nu putem garanta ca informatiile personale nu vor fi dezvaluite niciodata sau accesate intr-un mod inadecvat cu prezenta Politica. Am implementat diferite masuri in efortul de a mentine confidentialitatea tuturor datelor personale aflate in custodia si sub controlul nostru, inclusiv prin acordarea accesului la aceste informatii doar personalului si furnizorilor autorizati de servicii care au nevoie de aceste informatii in procesele descrise mai sus in prezenta Politica. Mentinem protectie administrativa, tehnica si fizica in efortul de a preveni accesul, utilizarea, modificarea sau dezvaluirea neautorizata a informatiilor personale aflate in custodia si sub controlul nostru.
PBA informeaza utlizatorii ca informatiile privind datele cardurilor bancare (ex: numar de card, data expirarii s.a.) furnizate de acestia vor fi folosite doar in scopul derularii activitatii de acceptare la plata  a cardurilor precum si ca astfel de date nu sunt furnizate unor terte persoane sau companii  si nici nu sunt transferate sau stocate,  pe serverele PBA.

Politica de Confidentialitate poate fi actualizata periodic pentru a reflecta modificarile practicilor noastre cu privire la informatiile personale. Politica de confidentialitate revizuita va fi afisata pe acest website. Vom trata informatiile tale personale in concordanta cu politica de confidentialitate aflata in vigoare la momentul colectarii unor asemenea informatii sau in modul indicat de tine in preferintele de inscriere in website.  PBA isi rezerva dreptul de a modifica oricand, in orice imprejurare, politica de confidentialitate, fara un aviz prealabil, ca urmare a modificarilor de legislatie sau in conformitate cu schimbarile din cadrul serviciilor noastre. Este recomandat sa revii in aceasta pagina de cel putin o data pe luna, ca sa poti afla, in timp util, de orice modificare adusa acestei sectiuni.

Pintilie Broker de Asigurare    Pint.ro

Pintilie Broker de Asigurare este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr: 11495. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii nr. 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal, asa cum este prevazut in Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. Incheierea de asigurari este un serviciu oferit de catre RCA Ieftin/Pintilie Broker de Asigurare, societate inregistrata si autorizata de “Autoritatea de Supraveghere Financiara” sub nr RBK-569, cu respectarea Termenilor si conditiilor de incheiere a asigurarilor.
Toate drepturile rezervate RCA Ieftin © 2006 – 2017

gandac