/

Termeni si conditii Casco Econom - Omniasig

 

Asigurator Omniasig

Intermediar: Pintilie Broker de Asigurare Srl, RBK 569.
Suma asigurata: 5.000, 10.000 sau 15.000 lei dar nu mai mult de valoarea de piata a vehiculului asigurat.

Asigurat: persoana fizica peste 30 ani impliniti cu minim B0 istoric Rca posesor al unui autoturism. Conducatorul auto poate diferi de asigurat cu conditia sa  aiba minim 30 ani impliniti la data eventualului eveniment.

Fransiza per eveniment(parte din dauna suportata de asigurat) : 100 lei suportati de catre asigurat pt orice daune daca are polita rca la Omniasig si 300 lei pe eveniment daca este incheiata polita rca la alt asigurator.

Obiect asigurat: autoturism mai vechi de un an de zile, cu exceptia celor de epoca sau istorice.

Asistenta rutiera: se ofera autoturismelor mai noi de 10 ani. Aceasta include depanare, in limita a 500 euro, tractare in limita a 250 euro.

Teritorialitate: Romania, drumuri publice.

Dauna totala: valoarea daunei depaseste 75% din valoarea de piata a vehicului. In cazul daunei totale se va valorifica epava. In cazul incendiului se va valorifica vanzarea  epavei la fier vechi.

Riscuri asigurate: coliziuni cu alte vehicule din vina asiguratului. Persoana care conduce masina asiguratului in cazul in care este alta decat asiguratul, trebuie sa aiba peste 30 ani la data producerii riscului asigurat.

Excluderi: vandalism, furt partial sau total, evenimente petrecute in parcare sau cu autor necunoscut, evenimente cu alte corpuri decat autovehicule, evenimente petrecute in afara drumurilor publice, evenimente survenite din vina altor terti (acelea se vor rezolva pe rca-ul vinovatului).

Avizarea daunei: maxim 24 ore de la producerea evenimentului direct la asigurator si pe email la contact@pint.ro.

Prima asigurare: in functie de suma asigurata, platibili doar online.

Intrare in valabilitate: minim 5 zile calendaristice de la data emiterii.
Livrarea politei: livrarea politei se face pe email asiguratului dupa confirmarea platii.

 

Pintilie Broker de Asigurare    Pint.ro

Pintilie Broker de Asigurare este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr: 11495. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii nr. 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal, asa cum este prevazut in Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. Incheierea de asigurari este un serviciu oferit de catre RCA Ieftin/Pintilie Broker de Asigurare, societate inregistrata si autorizata de “Autoritatea de Supraveghere Financiara” sub nr RBK-569, cu respectarea Termenilor si conditiilor de incheiere a asigurarilor.
Toate drepturile rezervate RCA Ieftin © 2006 – 2018

gandac