UNSAR relanseaza site-ul www.unsar.ro

 

Postat de Catalin Poenescu () in data de 2012-03-28 13:48:15

Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR) si-a relansat site-ul, care se gaseste la adresa a anuntat astazi Uniunea
Intr-o forma dinamica, cu un design simplu dar creativ, adaptat cerintelor utilizatorilor de internet, site-ului i-au fost adaugate noi sectiuni, cum ar fi cea dedicata noului regim de solvabilitate Solvency II (unde se regaseste si Directiva Solvency II tradusa in romana) sau politicilor si reglementarilor post-criza.
De asemenea, a fost introdusa o sectiune de prezentare a produselor de asigurari, in care accentul a fost pus pe principalele elemente ale unui contract de asigurare – stabilirea sumei asigurate, a primei de asigurare, riscurile acoperite si cele excluse.
“Site-ul UNSAR ofera de astazi un nou continut, mai variat si mai bine structurat si isi propune sa devina unul dintre principalii furnizori de informatii pentru cei interesati de industria de asigurari”, a declarat directorul general al UNSAR, Florentina Almajanu.
Utilizatorii vor gasi la adresa mentionata in sectiunea Despre UNSAR, principiile etice si misiunea comuna a companiilor afiliate organizatiei profesionale a asiguratorilor, iar in sectiunea Legislatie vor regasi toate actele legislative care guverneaza industria de asigurari.
Noul site ofera acces la calendarul evenimentelor UNSAR, structurat pe zile ?i luni, actualizat in timp real, precum si la comunicatele emise de organizatie. Utilizatorii se pot abona la fluxul RSS, astfel incat sa fie notifica?i imediat ce UNSAR publica un nou comunicat.
Pentru orice informatii suplimentare despre activitatile si initiativele UNSAR, utilizatorii pot accesa sectiunea Contact a site-ului.
Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si Reasigurare (UNSAR) - este organizatia profesionala a companiilor de asigurare, constituita in anul 1994 in scopul dezvoltarii, extinderii, colaborarii si cooperarii in domeniul asigurarilor si reasigurarilor pe plan intern si international. Uniunea a fost fondata de 13 societati de asigurare si reasigurare. Incepand din 2007, UNSAR este membru cu drepturi depline al federatiei asiguratorilor si reasiguratorilor europeni – CEA Insurers of Europe. In prezent, organizatia are 23 de membri, al caror volum de afaceri genereaza peste 80% din subscrierile totale ale pietei de asigurari din Romania.