Uniqa va angaja 110 inspectori de asigurare pana la jumatatea anului

 

Postat de Vlad Alin Andreescu () in data de 2012-03-28 14:29:23

 


Uniqa Asigurari, companie membra a grupului austriac cu acelasi nume, va angaja pana la mijlocul acestui an 110 inspectori de asigurari, potrivit unui comunicat al asiguratorului.
Cresterea numarului de angaajti este unul dintre obiectivele principale ale asiguratorului in 2011 si acest proces va avea loc in toate zonele tarii. La finele anului trecut, Uniqa Asigurari avea 414 inspectori de asigurari, care coordonau 7.500 de agentii.
"Cei 110 inspectori noi vor fi recrutati pana in luna iunie a acestui an, ca parte a planului de crestere propus pentru 2011 referior la numarul de angajati si dezvoltarea afacerilor. Un astfel de job este o oportunitate excelenta pentru persoanele cu abilitati in vanzare, deoarece pot profita de numele Uniqa si de produsele foarte avantajoase pentru a-si construi o baza solida de clienti si a castiga pe masura vanzarilor realizate", a declarat Alfred Vlcek, vicepresedinte directorat Uniqa Asigurari.
Noii inspectori vor beneficia de training-uri de specialitate, de planuri de cariera si de pachete salariale si bonusuri atractive, dar si de know-how-ul Uniqa Group Austria, unul dintre cele mai mari grupuri de asigurari din regiune.
„Planul nostru este ca pana in 2015 sa ajungem la un numar total de 1.000 de inspectori in toata tara”, a concluzionat Alfred Vlcek.