Uniqa asigura cel mai prestigios complex de 5 stele din Capitala

 

Postat de Vlad Alin Andreescu () in data de 2012-03-28 14:19:43


Uniqa Asigurari, companie memebra a grupului austriac cu acelasi nume, si Societatea Companiilor Hoteliere Grand, care include JW Marriott Bucharest Grand Hotel, au incheiat un parteneriat solid, bazat pe relatia de lunga durata a actionarilor celor doua societati, conform unui anunt al asiguratorului.
Astfel, Uniqa Asigurari a preluat in asigurare Grand Complex, oferindu-i o acoperire completa a riscurilor, in conditii avantajoase. Prin politele incheiate, complexul beneficiaza de produse adaptate perfect nevoilor specifice industriei in care activeaza.
„Suntem incantati de colaborarea cu Uniqa Asigurari, deorece ne ofera exact produsele de asigurare de care avem nevoie pentru a ne simti in siguranta atat noi, cat si clientii nostri”, a declarat GregorAufhauser, CEO al S.C.H. Grand SRL.
Grand este cel mai prestigios complex de acest tip din Romania, cu o suprafata de peste 80.000 de metri patrati. Proiectul a fost dezvoltat si construit de Strabag SE, grup cu sediul central in Austria.
Constructia a fost finalizata in iarna anului 2000. Actionarii S.C.H. Grand SRL sunt Strabag SE (51% din actiuni), ONT Carpati (30%), Alliance Overseas (15%) si Grand Hotel Enterprises Ltd. (4%).
„In urma cu un an am infiintat Departamentul Corporate si deja vedem rezultate foarte bune. Grand Complex, care include JW Marriott Bucharest Grand Hotel – cel mai prestigios hotel de 5 stele din Bucuresti, este unul dintre cei mai importanti clienti ai Uniqa Asigurari. In plus, ne leaga o relatie de lunga durata, prin prisma legaturilor de actionariat dintre grupul Uniqa si Strabag, cel mai mare actionar al Grand”, a declarat, la randul sau Ileana Horvath, membru in directoratul societatii de asigurari.