Sandor Csepeli este noul CEO al CIG Romania

Postat de Radu Vrabie () in data de 2012-03-28 14:04:59

Sandor Csepeli (foto) este noul CEO al CIG Romania. El il inlocuieste in functie pe Istvan Kadar, care a acceptat o alta pozitie in cadrul CIG Group, in Ungaria, a anuntat asiguratorul. 
Sandor Csepeli are o experienta indelungata in industria asigurarilor de viata, dobandita pe perioada in care a lucrat in Romania si Ungaria. Numirea lui in aceasta functie reprezinta o importanta achizitie pentru CIG Romania, avand in vedere faptul ca principalul obiectiv al companiei este sa creasca activitatea de vanzari.
Inainte de a se alatura echipei CIG Romania, Sandor Csepeli a fost CSO (Chief Sales Officer) in cadrul ING Asigurari Ungaria, unde s-a ocupat de canalele de distributie: forta de vanzari, brokeri si bancassurance, de activitatile de suport al canalelor de vanzari si a organizat traininguri de vanzari. Principala lui responsabilitate a fost sa dezvolte distributia de tip multi-channel.
Intre 2007 si februarie 2011, Sandor Csepeli a fost Sales Director si apoi CSO in cadrul ING Asigurari Romania. in calitate de Sales Director, el a fost responsabil pentru instruirea fortei de vanzari in ceea ce priveste reforma pensiilor private obligatorii. in calitate de Chief Sales Officer, el a contribuit la abordarea distributiei pe mai multe canale, de brokeraj si bancare, si a utilizat oportunitatile de vanzare incrucisata prin intermediul fortei de vanzari.
Intre anii 1995 – 2007, Sandor Csepeli a ocupat pozitia de Supervisor si apoi de Managing Director in cadrul ING Asigurari Ungaria. in calitate de Managing Director, el a restructurat departamentul de vanzari, a creat noi divizii (Grupul de gestionare a informatiilor, Echipa de conservare a politelor), a reorganizat operatiunile de vanzari pe teren, a introdus si a implementat o noua structura privind munca pe teren, inclusiv pentru managerii regionali. El a facut, de asemenea, parte din echipa care a proiectat si a implementat noul sistem de compensatii si bonusurile integrate de productivitate.
Sandor Csepeli a lucrat, intre 1991 – 1994, la Ministerul Agriculturii din Ungaria, unde a reprezentat Ministerul in negocierile vizand comertul cu Slovenia si Turcia. Sándor Csepeli a absolvit o serie de cursuri de vanzari si management (LIMRA, Dale Carnegie si Business Success) si detine un MBA de la Universitatea de stiinte Economice din Budapesta.
CIG Pannónia Life Insurance Plc., parte a CIG Group, a fost fondata la finele lui 2007 de catre profesionisti in industria asigurarilor de viata din Ungaria. Obiectivul principal al companiei este sa vanda produse de asigurare care promoveaza securitatea financiara, concentrandu-se pe asigurari de viata de tip unit-linked. CIG Pannónia Life Insurance si-a inceput activitatea comerciala in Ungaria, in mai 2008. Primul pas in ceea ce priveste expansiunea regionala, a fost deschiderea subsidiarei din Romania, in mai 2009. Mai tarziu, in septembrie 2010, a fost demarata activitatea de vanzari in Slovacia, prin intermediul serviciilor transfrontaliere.
In urma uneia dintre cele mai mari oferte publice initiale din ultimii ani, care a determinat cel mai mare grup de investitori privati sa devina actionari, actiunile CIGPANNONIA au fost inscrise la Bursa de la Budapesta (BET), in noiembrie 2010. Investitorii au inceput sa tranzactioneze actiuni CIGPANNONIA pe Bursa de la Budapesta din 8 noiembrie 2010. Actiunile CIGPANNONIA au fost incluse in indexul BUX si indexul BUMIX, incepand cu 1 aprilie 2011.
CIG Romania, parte a CIG Group, a fost fondata in 2009 si ofera clientilor sai produse de asigurare de calitate, printr-o retea de distributie mixta, formata din consultanti de asigurari de viata si parteneri – brokeri, banci si IFN-uri. Compania aplica strategia Blue Ocean si se concentreaza pe nevoile clientilor, oferind produse si solutii de asigurare personalizate.