Rina Hotels si-a asigurat afacerea la Platinum

Postat de Catalin Poenescu () in data de 2012-03-28 15:06:53

Grupul hotelier Rina Hotels a anunta dezvoltarea colaborarii cu Platinum Asigurari-Reasigurari, in acest an, alegand pentru a-si asigura afacerea pachetul Platinum Horeca, a anuntat compania, intr-un comunicat de presa.
“Rina Hotels isi propune sa ofere cele mai bune servicii clientilor sai, aceasta insemnand inclusiv protectia lor prin asigurare in perioada in care se afla in vizita la noi in hotel. In alegerea Asiguratorului, a fost important sa avem incluse in pachetul de asigurare, pe langa asigurarea cladirilor, a utilajelor si echipamentelor, mobilierului etc. si asigurarea de raspundere civila fata de terti decurgand atat din activitatea hoteliera, cat si din restaurant / catering. In plus, asigurarea bunurilor care apartin clientilor este o valoare adaugata pe care hotelul nostru o ofera clientilor sai”, a declarat Ana Maria Ciosa, General Manager Rina Hotels.
Produsul Platinum Horeca este un produs dedicat Hotelurilor si Pensiunilor care acopera pe langa asigurarea de cladiri si continut, acoperiri specifice activitatii hoteliere si de restauratie, cum ar fi:

 

  • Asigurarea stocurilor, inclusiv cresterea sezoniera a acestora;

 

  • Stoc de marf? refrigerat? si stocuri in tranzit de la furnizori pana la hotel;

 

  • Acoperirea pentru pierderile provenind din intreruperea afacerii si pierderea profitului brut ca urmare a unui eveniment asigurat

 

  • Acoperirea raspunderii civile decurgand din serviciile prestate de asigurat

 

  • Acoperire pentru efectele/bunurile personale ale clientilor asiguratului

 


Exemple de valoare a unei polite Platinum Horeca pentru:

 

  • Un hotel cu o cladire evaluata la 1 milion de euro, cu un continut de 500.000 euro si cu o valoare asigurata a pierderilor din intreruperea afacerilor de 500.000 euro, plateste, dupa aplicarea tuturor reducerilor, pentru Platinum Horeca o prima de asigurare de aproximativ 2396 Euro*.

 

  • O pensiune evaluata la 300.000 cladirea si continut de 200.000 euro plateste, dupa aplicarea tuturor reducerilor, pentru PLATINUM HORECA o prima de asigurare de aproximativ 859 Euro*.

 


* Prima de asigurare este aferenta unei perioade de asigurare de 12 luni de zile si este aproximativa, putand varia usor in functie de detaliile obiectivului asigurat.