Pint.ro Broker de Asigurare SRL a deschis o agentie RCA Ieftin la Buzau

 

Postat de Radu Vrabie () in data de 2012-03-28 14:08:03

 


Pint.ro Broker de Asigurare (PBA) se orienteaza de anul acesta catre dezvoltarea in afara capitalei unde detine deja 11 locatii RCA Ieftin situate in puncte cheie din Bucuresti, precum Dristor, Obor, Domenii, Mihai Bravu, Unirii, Autovit si in centrele comerciale Grand Arena Berceni (2 agentii) si AFI Palace Cotroceni, a anuntat astazi brokerul.
Buzau este primul oras in care acesta a deschis prima agentie, in functiune de saptamana aceasta. Aceasta este localizata pe artera principala care traverseaza orasul de la nord la sud, fiind parte din drumul european E85.
Beneficiul pe care agentia RCA Ieftin o aduce in Buzau este livrarea gratuita si rapida acasa a politei, dupa comanda ferma pe internet, la solicitarea clientilor.
"Am primit semnale clare ca posesorul auto din tara nu este atat de rasfatat cu preturi mici si livrare prompta precum este cel din Bucuresti. Unul dintre cele mai active orase la comenzile pe internet pe site-ul nostru este Buzaul. De aceea am hotarat sa deschidem aici prima agentie si, pe viitor, in orice oras in care va fi nevoie de serviciile noastre”, declara Alexandru Pintilie, administrator delegat Pint.ro Broker de Asigurare SRL.
Programul de functionare al agentiei RCA Ieftin din Buzau este de luni pana vineri de la 9.00 la 18.00 si sambata de la 9.00 la 15.00. Online, agentia este disponibila la adresa www.rca-ieftin.ro.
Pint.ro Broker de Asigurare SRL intermediaza la aceasta data toate tipurile de asigurari non-viata. Intre acestea, amintim asigurarile auto (RCA si CASCO), asigurarile de locuinte (obligatorii si facultative) si, mai nou, asigurari medicale de calatorie in strainatate si CMR.
Conform www.trafic.ro, anul trecut www.rca-ieftin.ro prin care brokerul Pintilie opereaza a inregistrat peste 700.000 de vizitatori unici care s-au informat cu privire la tarifele politelor RCA. In 2010, Pint.ro Broker de Asigurare a intermediat prime brute subscrise in valoare totala de 23,15 milioane lei (5,5 mil.euro).