CSA a aprobat la cerere suspendarea activitatii a doi brokeri

Postat de Radu Vrabie () in data de 0000-00-00 00:00:00

Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a hotarat aprobarea cererii de incetare a activitatii Societatii Comerciale „Eos Risq Romania Broker de Asigurarea Reasigurare” - S.R.L. si a aprobat suspendarea, la cerere, pe o perioada de 3 ani, a activitatii de broker de asigurare desfa?urate de Societatea Comerciala „Magna Insurance Broker” - S.R.L, a anuntat astazi Comisia.
Decizia nr. 330/2011 privind aprobarea cererii de incetare a activitatii Societatii Comerciale „Eos Risq Romania Broker de Asigurarea Reasigurare” - S.R.L. a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 366 din 25/05/2011.
Decizia nr. 272/2011 privind suspendarea, la cerere, a desfaaurarii activitatii de broker de asigurare a Societatii Comerciale „Magna Insurance Broker” - S.R.L. a fost publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 332 din 13/05/2011.
CSA subliniaza faptul ca masurile dispuse in cazul societatilor mentionate nu au implicatii asupra contractelor de asigurare deja incheiate, acestea continuand sa iai produca efectele in conditiile stabilite la data semnarii.

Pintilie Broker de Asigurare    Pint.ro

Pintilie Broker de Asigurare este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr: 11495. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii nr. 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal, asa cum este prevazut in Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. Incheierea de asigurari este un serviciu oferit de catre RCA Ieftin/Pintilie Broker de Asigurare, societate inregistrata si autorizata de “Autoritatea de Supraveghere Financiara” sub nr RBK-569, cu respectarea Termenilor si conditiilor de incheiere a asigurarilor.
Toate drepturile rezervate RCA Ieftin © 2006 – 2019-