CIG Romania si-a extins echipa proprie de vanzari, pana la 150 de consultanti de asigurari

 

Postat de Vlad Alin Andreescu () in data de 2012-03-28 14:22:15

CIG Romania, companie memebra a grupului ungar CIG Pannonia Life Insurance, si-a marit echipa proprie de vanzari. Astfel, compania are in prezent 14 directori de agentie, 44 de manageri si peste 150 de consultanti, a anuntat astazi asiguratorul.
„Vom investi in consultantii nostri prin programe de training, oferindu-le posibilitatea de a promova rapid in cadrul companiei si de a-si forma si dezvolta o cariera solida in domeniul asigurarilor” , a spus Elena Tutunaru, national sales manager CIG Romania.
De asemenea, CIG Romania este prezenta prin 14 agentii in Bucuresti si in principalele orase din tara.
„In ultimul timp industria de asigurari de viata este privita diferit, atat de potentialii clienti, cat si de cei care isi doresc o cariera in acest domeniu. Într-o perioada dominata de instabilitate financiara, clientul pune accent pe o mai buna administrare a veniturilor si pe siguranta suplimentara fie personala, fie pentru familie. Totodata consultantii in asigurari doresc sa devina specialisti si sa actioneze ca niste consilieri pentru clienti. Rolul lor este de a evalua nevoile clientilor legate de protectia personala sau a familiei, de a propune produsele de asigurare care satisfac cel mai bine aceste nevoi si de a le prezenta optiunile de investitii pe termen mediu sau lung.”
Obiectivele companiei sunt ca, pana la sfarsitul primului semestru, echipa CIG Romania sa fie formata din aproximativ 300 de manageri si consultanti. De asemenea, pentru cel de al doilea semestru, CIG Romania isi propune sa deschida alte agentii in tara.
„Strategia de dezvoltare o vom construi in functie de realitatile pietei. Punem un accent deosebit pe calitatea consultantilor nostri, pentru ca vrem sa avem o echipa de vanzari performanta. Si, nu in ultimul rand, ne uitam la calitatea produselor pe care le avem in portofoliu, pentru ca vrem sa oferim produse atractive pentru clienti”, a concluzionat Elena Tutunaru.
CIG Romania, parte a CIG Group, a fost fondata in 2009 si ofera clientilor sai produse de asigurare de viata, printr-o retea de distributie mixta, formata din consultanti de asigurari de viata si parteneri – brokeri, banci si IFN-uri. Compania aplica strategia Blue Ocean si se concentreaza pe nevoile clientilor, oferind produse si solutii de asigurare personalizate