BCR Asigurari de Viata a subscris cu 10% mai mult in T1

Postat de Catalin Poenescu () in data de 2012-03-28 13:58:34
BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group a subscris in primele trei luni din 2011 prime brute in valoarea de 89.5 milioane de lei, in crestere cu aproximativ 10 % comparativ cu aceeasi perioada a anului 2010, a anuntat astazi asiguratorul.
Valoarea activelor in administrare a ajuns la 554.2 milioane de lei cu 47.3% mai mult decat in primul trimestru al anului anterior.
De asemenea, profitul operational al companiei a atins 7.1 milioane de lei.
"Performantele noastre se bazeaza pe o atitudine proactiva, eficienta si abilitatea de a oferi solutii individualizate adaptate nevoilor clientilor nostri, capacitatii de a aborda intr-o maniera novativa realitatile social economice. Avem doua avantaje majore: un parteneriat excelent cu BCR – banca numarul 1 din Romania si apartenenta la grupul lider de asigurari din piata Europei Centrale si de Est, Vienna Insurance Group” , a declarat Florina Vizinteanu, presedinte directorat, BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group.
BCR Asigurari de Viata Vienna Insurance Group este o companie membra a Grupului Vienna Insurance Group. Vienna Insurance Group (VIG) este unul din grupurile de asigurari lider pe piata din Europa Centrala si de Est, cu sediul in Viena. In afara de tara de origine, Austria, Vienna Insurance Group activeaza, de asemenea, prin subsidiare si grupuri de asigurari in Albania, Bulgaria, Germania, Estonia, Georgia, Croatia, Letonia, Lituania, Macedonia, Muntenegru, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia.