Asiguratorul Bupa International a intrat pe piata romaneasca printr-un parteneriat cu MediHelp

 

Postat de Catalin Poenescu () in data de 2012-03-30 09:51:32

Bupa International a incheiat un parteneriat cu MediHelp, intrand astfel pe partea piata din Romania. In urma parteneriatului beneficiile oferite clientilor sunt reprezentat de libertatea de a vedea orice medic doresc, orice clinica sau spital, de stat sau private, din Europa.
De asemenea, clientii pot alege si sistemul de plata directa la clinicile din retea.
Compania romaneasca MediHelp si Bupa International, una dintre cele mai mari societati de asigurari medicale din lume, au incheiat un parteneriat prin care cet?tenii romani, bulgari si unguri au acum acces la ingrijire medicala la nivel european. Astfel, cei care aleg pachetele de sanatate oferite de MediHelp au libertatea de a vedea orice medic doresc, orice clinica sau spital, de stat sau private, din Europa, nefiind restrictionati la o retea de clinici alese de compania de asigurari.
“Pur si simplu merg, primesc serviciul medical, platesc pentru acesta si apoi banii le sunt rambursati de catre Bupa”, explic? cele dou? companii intr-un comunicat de pres?. De asemenea, cei care vor aibe o asigurare de s?n?tate si s? primeasca servicii far? s? fie nevoiti s? le pl?teasca si dup? aceeaia s? deconteze aceste servicii, pot apela la reteaua MediHelp de clinici si spitale private. “Acest sistem de plata directa de catre compania de asigurari este disponibil in toate cele trei tari, oricarui asigurat, iar din retea fac parte clinici de renume”, se mai arata in comunicatul citat.
“Parteneriatul este o premiera in Europa de Est. Suntem singura companie care ofera serviciile Bupa in toate cele trei tari. Asigurarile de sanatate Bupa sunt unice, mai ales pe piata romaneasca, si asta pentru ca membrii nostri pot alege sa se trateze oriunde in Europa.” , a declarat Zahal Levy, presedintele MediHelp International.
MediHelp International reprezinta mai multe companii de asigurari medicale internationale de top si este prezenta pe piata din Romania inca din 1999, in timp ce Bupa International este una dintre cele mai mari companii de asigurari din lume, cu peste 800 000 de clienti in 190 de tari.