Porsche Leasing ofera clientilor 6 luni de contract Casco gratuit

Postat de Vlad Alin Andreescu () in data de 2012-03-30 09:36:44

Porsche Finance Group a lansat o promotie pentru orice contract de leasing financiar, cu doua variante de dobanda, fixa de 8,49% sau variabila de 7,99%, alaturi de sase luni de asigurare Casco gratuita, derulata prin Porsche Leasing Romania, a anuntat compania.
In cadrul promotiei, derulata pana pe 30 noiembrie 2010, compania ofera, de asemenea, doua variante de dobanda, fixa de 8,49% sau variabila de 7,99%, alaturi de sase luni de asigurare Casco gratuita, din partea Porsche Asigurari, la achizitionarea autoturismelor noi apartinand marcilor holdingului Porsche Romania. 
Oferta este valabila pentru autoturismele apartinand marcilor holdingului Porsche Romania, respectiv Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley si Porsche si poate fi solicitata in toata reteaua de dealeri autorizati.
„Este esential sa le oferim clientilor accesul la resurse financiare personalizate”, a declarat Kurt Leitner, CEO Porsche Finance Group.
Recent, compania a extins perioada de valabilitate a ofertei pentru creditulauto pana la 30 noiembrie 2010. Creditul Porsche Bank include o dobanda fixa de 8.99% pentru contractele in lei.
Porsche Leasing Romania este parte a Porsche Finance Group si ofera servicii financiare exclusiv pentru cumparatorii de masini apartinand importatorului Porsche Romania, printr-o retea nationala de dealeri. Compania a pornit la drum in august 1999, iar in noiembrie 2000 a fost lansat produsul de leasing financiar.
Porsche Finance Group se ocupa cu finantarea autoturismelor apartinand marcilor holding-ului: Volkswagen, Seat, Skoda, Audi, Bentley si Porsche. Grupul este prezent pe piata romaneasca din 1999 si include cinci companii: Porsche Leasing, Porsche Bank, Porsche Broker de Asigurare, Porsche Mobility si Porsche Asigurari.

Pintilie Broker de Asigurare    Pint.ro

Pintilie Broker de Asigurare este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr: 11495. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii nr. 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal, asa cum este prevazut in Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. Incheierea de asigurari este un serviciu oferit de catre RCA Ieftin/Pintilie Broker de Asigurare, societate inregistrata si autorizata de “Autoritatea de Supraveghere Financiara” sub nr RBK-569, cu respectarea Termenilor si conditiilor de incheiere a asigurarilor.
Toate drepturile rezervate RCA Ieftin © 2006 – 2019-