BCR Asigurari si Stem Sure au lansat o polita dedicata interventiilor medicale cu celule stem

Postat de Radu Vrabie () in data de 2012-03-27 14:20:32

Produsul se adreseaza parintilor care doresc sa beneficieze de sprijinul financiar necesar in cazul in care un membru al familiei are nevoie de transplant cu celulele stem recoltate la nasterea copilului.

Acest nou produs este o asigurare voluntara suplimentara, in cadrul careia asiguratorul suporta  total sau partial plata pentru orice tip de servicii necuprinse in pachetul de servicii medicale de baza.

 

De exemplu, pentru suma asigurata de 100.000 de euro, valoarea primei de asigurare este de 204 euro pe an (se poate incheia pe 20 de ani). Aceasta valoare acopera integral riscurile legate de noul-nascut in calitate de Asigurat Principal si mama, tata si un frate in calitate de Asigurati Aditionali, aceasta insemnand ca in baza sumei de 204 Euro pe an sunt asigurate 4 persoane.

 

In plus, pentru o suma ce pleaca de la 18 euro pe an per persoana, pot fi inclusi in asigurare si alti membri ai familiei.

 

Suma asigurata de 100.000 euro confera accesul la servicii precum teste si proceduri pre-transplant, transplant efectuat asiguratului principal, transplant efectuat asiguratilor aditionali, achizitia unei probe suplimentare dintr-o banca publica din lume – pentru cazul in care proba de sange placentar a Asiguratului Principal este considerata ca insuficienta pentru finalizarea cu succes a terapiei, sau daca proba de sange a Asiguratului Principal nu este compatibila din punct de vedere medical cu unul dintre Asiguratii Aditionali – , tratamentul efectelor secundare/ complicatiilor ce pot aparea dupa efectuarea transplantului, pana la 12 luni de la efectuarea acestuia, cheltuieli de cazare si transport in sublimita a 3.500 euro per perioada asigurata.

 

 

"Pentru o legatura de durata avem nevoie de un partener puternic, profesionist si recunoscut, astfel incat ne face o deosebita placere sa colaboram cu BCR Asigurari, o societate de top pe piata asigurarilor generale din Romania", a declarat Bogdan Ivanescu, presedintele Stem Sure.

 

 

 

 

Partenerul Stem SURE, StemCare, este cea mai importanta Banca de Celule Stem din Scandinavia si una dintre cele mai respectate institutii de profil din Europa.  Activitatea StemCare se desfasoara in Danemarca, care, alaturi de Suedia, este leader recunoscut la nivel mondial al sistemelor de sanatate publica.

 

In componenta StemCare A/S se regasesc StemCare DK A/S in calitate de afiliat comercial, Stem Sure Solutions SRL Romania in calitate de afiliat comercial si BioBank Denmark ca Banca de stocare a celulelor stem.