Plata numerar la statiile de plata SelfPay


1. Vrei sa platesti cash? Nimic mai simplu
Peste 3000 de statii de plata SelfPay pe care le gasesti in supermarketuri in toata tara, te ajuta sa platesti polita rca. Verifica cea mai apropiata locatie


2. Cum procedezi:


  • comanzi polita pe site si alegi plata la statiile de plata SelfPay;
  • primesti un cod prin email si sms;
  • mergi la statiile de plata SelfPay (sectiunea auto, butonul Pint.ro);
  • introduci codul si platesti asigurarea;
  • dupa plata primesti polita in maxim 20 de minute pe email si in cont.

3. Stiai ca?
Acum politele se emit electronic si sunt in sistemul national de evidenta al politelor rca. Daca vrei o printezi sau o pastrezi pe telefon. Noi oricum iti trimitem un exemplar in casuta postala, prin Posta Romana. Polita va ajunge in aproximativ 7 zile.
Nu uita, cel mai important, noi speram sa nu iti folosesti rca-ul.
Pintilie Broker de Asigurare    Pint.ro

Pintilie Broker de Asigurare este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr: 11495. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii nr. 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal, asa cum este prevazut in Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. Incheierea de asigurari este un serviciu oferit de catre RCA Ieftin/Pintilie Broker de Asigurare, societate inregistrata si autorizata de “Autoritatea de Supraveghere Financiara” sub nr RBK-569, cu respectarea Termenilor si conditiilor de incheiere a asigurarilor.
Toate drepturile rezervate RCA Ieftin © 2006 – 2019-