Intrebari frecvente

 

Odata cu intrarea in U.E. piata asigurarilor a devenit libera, fiecare societate avand astfel dreptul sa stabileasca propriul pret: in functie de polita lor de pret, de costuri, de dorinta de a acapara o anumita cota de piata,etc . Conditiile generale sunt aceleasi peste tot, sumele maxim asigurate la fel, ce difera practic este pretul si numele care apare pe polite.
Constatul amiabil creaza cadrul juridic prin care se simplifica procedura de constatare a unor evenimente rutiere ce indeplinesc urmatoarele conditii:exista cel mult 2 vehicule implicate, nu exista daune corporale si cele 2 parti se inteleg.Prin urmare solutionarea problemei se va face la asiguratorul vinovatului, nemaifiind necesara implicarea politiei.In cazul in care partile nu se inteleg sau sunt mai multe vehicule implicate se urmeaza procedura clasica.
Incheiem orice tip de asigurare. Tot ce trebuie sa faceti este sa ne anuntati ce produs va intereseaza si va vom ajuta cu cea mai mare placere.
Depinde de modul de plata ales de dvs. Daca doriti sa platiti numerar, achitati in momentul in care primiti polita. Daca alegeti sa platiti prin ordin de plata sau prin online payment trebuie sa platiti inainte sa primiti polita. De ce? Deoarece o polita de asigurare este diferita de orice factura, si trebuie achitata inainte de a intra in vigoare, intrucat ea produce efecte juridice imediat ce este emisa.
Sa va adresati societatii care v-a incheiat polita pentru a va emite un duplicat. Daca este incheiata prin intermediul nostru luati legatura cu noi! Imediat vom rezolva.
+ =
Pintilie Broker de Asigurare    Pint.ro

Pintilie Broker de Asigurare este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr: 11495. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii nr. 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal, asa cum este prevazut in Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. Incheierea de asigurari este un serviciu oferit de catre RCA Ieftin/Pintilie Broker de Asigurare, societate inregistrata si autorizata de “Autoritatea de Supraveghere Financiara” sub nr RBK-569, cu respectarea Termenilor si conditiilor de incheiere a asigurarilor.
Toate drepturile rezervate RCA Ieftin © 2006 – 2017

gandac