Calculator RCA

Odata cu dezvoltarea mediilor online de promovare si de vanzare, s-au dezvoltat si alte servicii care te ajuta foarte mult in stabilirea pretului pe care il poti da pe o polita de asigurare pentru raspunderea civila auto sau pentru locuinta. 

Calculatorul rca este foarte util mai ales pentru ca majoritatea site-urilor cu oferte au contracte cu diverse companii de asigurari si astfel in functie de nevoile potentialului client si de statutul sau social se pot returna cele mai utile rezultate, astfel incat in cele din urma sa fie aleasa varianta cea mai profitabila. Calculatorul rca te ajuta sa compari si sa descoperi cele mai mici preturi sau, dimpotriva, cele mai avantajoase oferte, care asigura mai multe servicii.

Criteriile dupa care se bazeaza un calculator rca sunt simple. Nu trebuie decat sa intri pe internet si in cativa pasi sa completezi cu datele personale si cu datele autovehicului un formular, iar in urma acestuia sa astepti rezultatul cu pricina. Vei primi rezultatele in cateva secunde si in functie de cati parteneri are site-ul respectiv vei avea mai multe variante. 

De regula, un calculator rca cere urmatoarele informatii: tipul de persoana (persoana fizica sau persoana juridica), tipul de autovehicul (autoturisme, autovehicul de transport, tractoare rutiere, autoutilitare, remorci sau semiremorci), capacitate cilindrica (pana in 1200 cmc, peste 2000 cmc si altele), iar in functie de acestea se poate oferi un rezultat rapid, estimativ. Insa puteti completa si o serie de alte informatii pentru a avea un rezultat cat mai concret, cat mai personalizat, iar aceste informatii se refera la: detalii despre autoturism (marca, model, numar de inmatriculare, data de intrare in vigoare a politei de rca), detalii personale (cod numeric personal, data obtinerii permisului de conducator auto, judetul, localitatea, adresa exacta, functia – bugetar, pensionar, handicapat, cu copii minori, veteran si altele), mediu din care proveniti – rural/urban.

Avand in vedere ca o firma de brokeri de asigurare are foarte multi parteneri, deci si foarte multe oferte, calculatorul rca este foarte util in aceste cazuri, el returnand rezultatele tuturor asiguratorilor. Astfel, poti alege in cele din urma exact ce ti se potriveste cel mai bine, insa nu in ultimul rand tinand cont si de partea baneasca. 

In fond, sunt foarte multe firme care ofera preturi diferite, insa pentru aceeasi masina sau pentru aceeasi perioada, iar partea cea mai buna este aceea ca se pot observa si discrepantele, deci de ce sa nu ai sansa sa optezi pentru ceva mai bun, mai accesibil. 

La toate preturile pe care un calculator rca le returneaza se adauga taxa gratuita pentru livrare, ori in unele cazuri taxa in functie de distanta, iar daca ati ales o asigurare mai mare si sunteti din mediul rural, o puteti primi tot cu livrare gratuita. La unele firme de brokeri de asigurare, transportul nu este insa inclus in pret, astfel incat va trebui sa scoateti cam 25 de lei in plus din buzunar. De aceea va sfatuim sa fiti atenti la detalii si la suma finala care trebuie platita. In fond, calculatorul rca ar trebui sa va ajute sa alegeti cea mai buna varianta, chiar daca si aceasta poate fi destul de costisitoare.

Pintilie Broker de Asigurare    Pint.ro

AUTOCARD SMART este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr: 27485. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii nr. 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal, asa cum este prevazut in Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. Incheierea de asigurari este un serviciu oferit de catre RCA Ieftin/Pintilie Broker de Asigurare, societate inregistrata si autorizata de “Autoritatea de Supraveghere Financiara” sub nr RBK-569, cu respectarea Termenilor si conditiilor de incheiere a asigurarilor.
Toate drepturile rezervate RCA Ieftin © 2006 – 2015