Tichetele Rabla – cum sunt impartite in cazul persoanelor juridice?

Tichetele Rabla – cum sunt impartite in cazul persoanelor juridice?

In cadrul programului Rabla 2013 au fost validate pana in prezent un numar de 81 de persoane juridice, astfel ca 378 din cele 3.000 de tichete vor fi repartizate catre respectivele firme si institutii publice, iar 105 tichete vor merge catre Ministerul Afacerilor Interne (MAI).

rabla

Conform Administratiei Fondului pentru Mediu (AFM), prima etapa de validare a dosarelor depuse in cadrul programului Rabla s-a incheiat. Au fost inscrise un numar de 570 de dosare, dintre care au fost validate un numar de 81, pentru un numar de 378 de autovehicule.

Printre persoanele juridice care au fost acceptate in cadrul programului se numara si Ministerul Afacerilor Interne. Acesta va casa un numar de 105 autovehicule vechi, propunandu-si achizitia unui numar egal de autovehicule noi.

Ministerul Apararii Nationale va achizitiona 56 de autovehicule noi prin intermediul Programului Rabla. Alte persoane juridice care au primit aprobare vor primi mai putin de 50 de tichete.

Ministerul Economiei va primi 14 tichete, iar Administratia Romana de Servicii de Trafic Aerian Romatsa 11 tichete.

Lista completa a persoanelor juridice care au fost acceptate in cadrul Rabla este disponibila pe site-ul oficial al programului.

Anul acesta, programul Rabla a prevazut 3000 de tichete valorice pentru persoanele juridice. Valoarea unui tichet este de 6.500 de lei.

In cazul in care o persoana juridica a fost respinsa, aceasta mai poate depune un nou dosar in vederea obtinerii de tichete valorice pana la data de 31 august 2013, la sediul AFM.

COMMENTS