-

Asigurare RCA Renault Fluence

Pentru ca stim cat de important este autoturismul tau Renault Fluence, si daca tot este obligatoriu sa ai o asigurare rca valabila, te ajutam cu cele mai mici preturi si cele mai bune servicii posibile. 

Renault  Fluence esteun automobil  din clasa compacta produsa de constructorul francez de automobile Renault.   Este bazat pe platforma  Renault/Nissan C. 
Este construit la fabrica Oyak-Renault in Bursa, Turcia, in Santa Isabel, Argentina pentru tarile din America Latina si in COrea de Sud la fabrica Renault Samsung Motors pentru piata australiana. 
Producator Oyak Renault
Renault Samsung Motors
Alt nume  Renault Samsung SM3
Productia 2009-prezent
Asamblare Bursa, Turcia
Santa Isabel, Argentina
Chennai, India
Clasa compacta executiva
Tip caroserie sedan cu 4 usi
Platforma Renault / Nissan platforma C
Motorul de 1,5L l4 dCi 
1.6 L I4
2.0 L I4
Transmisie manuala cu 5 viteze
manuala cu 6 trepte
FPC
automata cu 4 viteze
Ampartament: 2702 mm (106.4 in)
Lungime 4618 mm (181.8 in)
Latime 1809 mm (71,2 in)
Inaltme 1478 mm (58,2 in)
Greutate 1,225-1,277 kg (2,701-2,815 lb)
Similar Renault Megane III

Suspensiile Renault-ului Fluence sunt preluate de la Megane numai ca arcurile si amortizoarele sunt mai moi, fiind astfel confortabila  in oras si la dum lung.  Renault a declarat in acest sens ca suspensiile Fluence-ului sunt  concepute pentu dumurile din Europa de Est  insa acest lucru este in detrimentul stabilitatii.  Masina este foarte nesigura in viraje si la viteze mari iar directia este imprecisa. Cu toate astea, in oras este foarte usor de condus. 
Daca nu este echipata cu senzori de parcare masina este greu de parcat si maenvrele in spatii inguste sunt mai dificile din cauza spatelui alungit si inaltat. 
Motorul de 1.5 l si 110 CP este eficient si are un consum redus. 
Izolarea fonica este destul de buna, la turatii mici nu se aude nimic,la turatii mai mari incepe sa se auda motorul insa vibratiile sunt estompate. 
In interior materialele sunt de calitate, plasticlele sunt moi iar finisajele sunt bune.  La nivelele de echipare superioare scaunele de piele sunt placute la atingere insa volanul nu este imbracat in acelasi tip de piele  si nu este la fel de moale ca scaunele. 
Scaunele sunt destul de comode  insa nu ofera  un support lateral bun. In spate, este destul loc pentru ca 3 adulti sa stea confotabil.  Portbgajul  are o capacitete de 530 litri, fiind suficient de spatios pentru bagaje voluminoase.