/

Asigurare RCA Dacia Solenza

Pentru ca stim cat de important este autoturismul tau Dacia Solenza, si daca tot este obligatoriu sa ai o asigurare rca valabila, te ajutam cu cele mai mici preturi si cele mai bune servicii posibile. 

Dacia Solenza este o berlina  din clasa subcompacta ce a fost produsa intre martie 2003 si iulie 2005 de uzina Dacia. Solenza are la baza modelul SuperNova, dar cu un aspect  diferit.
Exteriorul Daciei Solenza  are este mai aerodinamic iar bordul a fost reconceput, devenind mai ergonomic. Materialele folosite la interior sunt de calitate mai buna decat la SuperRNova.
In ceea ce priveste siguranta, la versiunile superioare de echipare Solenza este dotata cu airbag pentru sofer.
Modelul a fost bine primit pe piata, avand si cifre bune la export. A fost scoasa din producti in anul 2005, odata cu lansarea Daciei Logan.
A fost disponibila in patru nivele de echipare:  Europa, Confort, Clima si Scala. Versiunea de baza Europa include printre altele antidemaraj electronic. Confort dispune de  airbag pentru sofer, bare de protectie in culoarea caroseriei, geamuri colorate, turometru, inchidere centralizata si telecomanda, radiocasetofon. Clima adauga servodirectie, aer conditionat, proiectoare de ceata si geamuri electrice la usile din fata. Versiunea de top Scala are in plus eleron posterior in culoarea caroseriei si jante de aliaj.
Producator Dacia
 Companie „mama” Renault
 Productia 2003–2005 
Asamblat Mioveni, Romania 
Predecesor Dacia SupeRNova 
Clasa subcompacta
 Tip caroserie berlina cu 5 usi 
Platforma Dacia Nova
 Motorizare 1,4 MPi sau 1,9 D 
Ampatament 2,48 m 
Lungimea 4,08 m 
Latimea 1,66 m
 Inaltimea 1,37 m 
Greutatea 980 sau 1111 kg Î
Similar  Dacia SupeRNova
Renault Clio
Intretinuta cum trebuie, solenta e o masina buna. In plus piesele sunt ieftine si se gasesc usor. Este o masina ce poate fi intretinuta de oricine. 
Pentru persoanele care nu conduc multi kilometrii zilnic, motorul pe benzina este bun , insa pe distante lungi este recomandabil un motor diesel. 
Este o masina usor de manevrat. Este adevarat ca servodirectia ajuta dar  chiar si fara nu este greu de condus .  
Consumul nu este mare : 9l/100km in oras iar in afara orasului, pe autostrada este de 5l/100km. 
Este zgomotoasa si se simt vibratiile motoului(mai ales la variantele cu motor diesel).

Pintilie Broker de Asigurare    Pint.ro

Pintilie Broker de Asigurare este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la ANSPDCP sub nr: 11495. Persoana utilizator al site-ului, furnizor al datelor personale se bucura de toate prevederile legii nr. 677/2001 cu privire la protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal, asa cum este prevazut in Termenii si conditiile de utilizare ale site-ului. Incheierea de asigurari este un serviciu oferit de catre RCA Ieftin/Pintilie Broker de Asigurare, societate inregistrata si autorizata de “Autoritatea de Supraveghere Financiara” sub nr RBK-569, cu respectarea Termenilor si conditiilor de incheiere a asigurarilor.
Toate drepturile rezervate RCA Ieftin © 2006 – 2018

gandac