Comanda rca Rovinieta Asigurare locuinta Expirare RCA Contact

BINE AI VENIT!
Aici e locul de unde RCA ieftin a pornit cu mai bine de 8 ani* in urma. Acum, pe langa rca, gasesti vignete, asistenta rutiera, alte asigurari si oameni dispusi sa te ajute oricare ar fi problema ta. Pentru ca noi schimbam lucrurile!

Cauta:
Alege initiala:Dictionar asigurari

Domeniul asigurarilor vine cu o serie de termeni specializati, care nu sunt la indemana oricui. Este posibil ca la un moment dat sa vrei sa inchei un anumit tip de polita, insa sa nu intelegi toti termenii folositi. De aceea, RCA ieftin iti pune la dispozitie un dictionar de cuvinte din domeniul asigurarilor, pe care sa il folosesti ori de cate ori nu stii ce inseamna un anumit termen.
Dictionarul poate fi folosit in doua moduri: fie folosesti campul "Cauta", fie alegi o initiala.
In campul "Cauta" nu trebuie decat sa tastezi cuvantul pentru care vrei sa afli explicatia, dupa care sa apesi butonul din dreapta. Daca folosesti cea de-a doua optiune, prin intermediul careia alegi o initiala, iti va fi afisata o lista de termeni care incep cu respectiva litera. Astfel, vei afla explicatia pentru termeni precum "broker de asigurare", "coasigurare", vei sti ce reprezinta "dauna totala" si "dauna partiala", "leasingul", "inspectia de risc", "fransiza", "prima subscrisa" sau "suma asigurata".

De cele mai multe ori, atunci cand mergi sa inchei o polita, managerul de produs iti va da mai multe detalii referitoare la aspecte precum: in ce consta respectiva asigurare, care sunt termenii si conditiile, cat te costa propriu-zis incheierea asigurarii si diverse alte particularitati.
Insa pentru o mai buna intelegere si pentru o documentare prealabila, poti cauta si tu informatii si explicatii referitoare la termenii pe care ii folosesc asiguratorii, in asa fel incat domeniul sa nu iti fie unul total strain. Din momentul in care cunosti cateva cuvinte de specialitate de baza, vei intelege mai usor in ce consta intregul proces al asigurarilor.